RESTAURANT TORINO HEINKENSZAND

RESTAURANT TORINO HEINKENSZAND Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 240 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Torino Heinkenszand. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 7:33 Hele slechte bezorging, 1,5 uur moeten wachten en daarna duurde het nog een half uur. Slechte communicatie met klanten, eten was niet vers en we moesten zelfs nog terug omdat we een baby portie kregen. Kom hier noooit meer, echt om om te janken gwn
15 mei 2022 om 22:18 We hebben ruim twee uur moeten wachten op ons eten. Na een uur zelf moeten bellen en toen zou het nog ruim drie kwartier duren of ik moest het zelf maar komen ophalen. Als het dan zo druk is bel de mensen zodat ze weten waar ze aan toe zijn.
15 mei 2022 om 22:00 1,5 uur wachten is echt te lang
15 mei 2022 om 19:50 Erg laat met bezorgen.
8 mei 2022 om 19:37 Het eten was goed warm, netjes verpakt en erg lekker. De bezorging was netjes op tijd!
8 mei 2022 om 19:23 Veel te laat met bezorgen
1 mei 2022 om 14:48 Ik vond het eten heerlijk, punt was minder dat de salade lekte waardoor deze een beetje droog was, Maar gewoon in een schaal gedaan met zuurtje en olijfolie dan krijg je een heerlijke salade. Voor de rest alles tip top!!!
1 mei 2022 om 10:20 Snelle levering, eten was prima en goed warm
27 apr 2022 om 19:53 zoals altijd, perfect. snel, vriendelijk, en alweer voor herhaling vatbaar. super mensen, met super eten.
25 apr 2022 om 7:53 Snelle bezorging, eten was lekker!
24 apr 2022 om 22:52 Goed geregeld, warm eten en super service aan huis .. vriendelijke mensen .. dat mag zeker gezegd worden
24 apr 2022 om 21:06 Alleen jammer dat ze de extra broodjes vergeten waren